Oldal kiválasztása

Állítsa helyre a Rendet életében

– Mi a családállítás és hogyan működik?

Online előadás időpontja:

2024. április 4. (szerda) 19:00

 

 

Készen áll arra, hogy megtapasztalja az életében a változást és a rendeződést?

Fedezze fel a családállítás varázslatos világát és lépjen közelebb a belső harmóniához! Az „Állítsd helyre a Rendet az életedben” online előadásunkon megismerkedhet a családállítás alapjaival és annak működésével. Hogyan segíthet ez a módszer az életében? Milyen módon tudja alkalmazni a mindennapi kihívásokra? Ne hagyja ki ezt az izgalmas és tanulságos előadást!

Kattints a jegyvásárlás gombra most és lépj közelebb a belső egyensúlyhoz!

Az „Állítsd helyre a Rendet az életedben” online előadásunkon lehetősége lesz felfedezni a családállítás művészetét és annak  semmivel felül nem múlható hatékonyságát. Mi a családállítás titka? Hogyan tud segíteni Önnek az élete különböző területein? És milyen módon tud továbblépni a helyes úton?

Csatlakozzon hozzánk, és fedezze fel a belső egyensúly és harmónia útját, lehetőségét!

 

Miért érdemes részt vennie?

1. Mélyebb önismeret: Felfedezheti családi dinamikáidat és a mögöttük meghúzódó rejtett mintákat, melyek befolyásolják az életét. Megoldási kulcsokhoz juthat hozzá, hogy mit kell másképp csinálni, ha változást szeretne. Csak egy mondat hiányzik, hogy tudatosabban tudjon dönteni? A törvényszerűségek minden szinten érvényesek, ahol emberek alkotta csoportok vannak, legyen az család, vagy munkahely, bármilyen közösség. Ha hatékonyabb szeretne lenni, céljait egyszerűbben, könnyebben elérni? Velünk a helye!

2. Konkrét megoldások: Tanuljon meg hatékony technikákat és módszereket arra, hogy rendezni tudja a kihívásokban és áttörést érhessen el a problémák megoldásában.

3. Érzelmi gyógyulás: Tapasztalja meg a családállítás által nyújtott mély érzelmi gyógyulást és felszabadulást a régi, fájdalmas emlékekből. Ha már valami eléggé fáj, hogy megoldást keressen, a legjobb helyen jár! 

Az előadás után észre fogja venni, hogy

  •  Tudatosabb döntéseket hoz az életében.

  • Növekedett az önbizalma és az önszeretete.
  • Képes áttörést elérni a korábban elakadásokkal teli területeken.

Ne hagyja ki ezt az izgalmas és transzformatív lehetőséget! Kattintson a lenti kék JELENTKEZEM gombra most és lépjen közelebb a belső egyensúlyhoz!