Oldal kiválasztása

Család – és rendszerállítás, Hellinger terápia

Utódainkért Program

Utódainkért Program

 

Azoknak az érdeklődőknek szánjuk ezt a lehetőséget, akik orvosilag oktalan, vagy nem kideríthető okú meddőséggel vagy gyermekvállalási problémával küzdenek, párkapcsolati problémájuk van és szeretnének tenni magukért, utódaikért, a minőségi életükért.

Már a nőgyógyászattal foglalkozó orvosok és szakemberek jelentős része is pszichoterápiát, családállítást javasol azoknak a pároknak, leendő szülőknek, akiket orvosilag oktalan meddőséggel diagnosztizálnak. Na de mi is jelent az orvosilag oktalan meddőség? Ilyen esetekben a gyermeket váró apa- és anya jelöltnél az orvosok több vizsgálat után sem találnak testi eltérést, betegséget vagy genetikai problémát az esetleges okok mögött. Tehát orvosilag gyermekvállalásra alkalmas a szervezetük. Nekik egyszerűen csak „nem jön össze a baba”. Itt ez a bizonyos CSAK a kulcsszó, ezt a bizonyos „csak”-ot tudja feloldani a családfelállítás.

Megfigyelték, hogy a párok több, mint háromnegyede családfelállítással nagyon is sikeresen „gyógyítható” a meddőségből. Az orvosi értelemben oktalan, tehát szervi ok nélküli meddőségek legtöbbször lelki okokra vezethetőek vissza, és ezeknek oldásában, megoldásában segíthetnek az általunk kínált módszerek, illetve technikák.

Akinek ugyan orvosilag igazolt okokból nem lehet gyereke, érdemes megnézni, hogy mit lehet tenni az ügyben, hogy ezek a problémák mégis megoldódjanak, mik lehetnek azok az alternatív terápiák, amelyek célra vezetnek, és bekövetkezik a várva várt gyermek születése. Vannak még csodák!

Hogy mégis mit érdemes tenniük azoknak, akiknél valódi okot, vagy a gátló tényező pontos okát nem találják, mégsem születik gyermekük? Leges legelőször megbeszélni a párjukkal, hogy meddig hajlandóak elmenni a közös gyermekért, mennyi időt adnak egymásnak erre, és hogy mindketten hajlandóak-e tenni a problémájuk megoldásáért. Ha ezekben a kérdésekben egyetértésre jutottak, érdemes elhatározni, melyik irányba kívánnak továbbmenni, milyen jellegű probléma megoldást szeretnének, illetve ki az a szakember, akiben mindketten megbíznak, és hosszabb távú együttműködésre is hajlandóak. Ehhez az úthoz lehet az egyik eszköz a családfelállítás, amellyel a meddőség rejtett okait derítheti  és oldhatja fel a gyermekre vágyó pár. Ha rászánta magát, hogy részt vegyen egy egyéni vagy csoportos családfelállításon, jelentkezzen be az alábbi elérhetőségek bármelyikén!

 

Ajánlat kérés, információ, bejelentkezés:
Kiss Katalin család- és szervezetfelállító
Tel.:   + 36 30 209 4878
e-mail:  info@avventurin.hu

Hogy mi is az eredmény? Azt hiszem, hogy az alábbi levél részletek magukért beszélnek…

2017. április 24.

Kedves Katalin!

Évek óta szerettünk volna már babát, de pajzsmirigy túlműködés és inzulinrezisztencia miatt nem jött össze, így mentem el Hozzád egyéni családállításra. Csak egy alkalommal voltam (azt mondtad, nincs is szükség többre), de nagyon jól éreztem magam, rengeteg dolog, teher lement ott a vállamról, megkönnyebbült a lelkem, és tényleg helyükre kerültek a dolgok.

Persze emellett áttértem a tej-, cukor- és gluténmentes táplálkozásra, voltam kineziológusnál (akit szintén Te ajánlottál), talpreflexológusnál, mellette pedig Anyukám Reikivel gyógyított. Örömmel értesítelek, hogy a sok igyekezet nem volt hiábavaló, 2017. március 7-én egészséges, gyönyörű szép kislányunk született! 

Nagyon köszönöm a segítségedet, minden jót kívánok Neked!
Üdv.: Marcsi

 

2016. július 06.

Emma négy hónapos lett! 

Anyukája és családja nagy örömére született első baba, akire nagyon sokáig vártak!

 

2016. június 15. 

Kedves Katalin!

Másfél évvel ezelőtt voltam önnél két elvesztett kisbaba után mert nagyon szerettem volna tudni lesz-e még valaha gyermekem. Érdekes élményben volt részem az önnel való beszélgetés során bár nem azt kaptam amire számítottam mégis sokkal többet amit nagyon köszönök!!!! Már akkor sok erőt kaptam, s lehet épp erre volt szükségem! Remélem még lesz lehetőségem találkozni önnel a jövőben. Végezetül mellékelek képet a számomra legszebb angyalkáról ugyanis január elsején megszületett a kisfiam Álmos.

Még egyszer köszönöm és további sok sikert kívánok !

Anikó Angliából

2014. május 21.

„Számot vetettem én is így év végén. Ebben az évben, főleg a második felében picit felgyorsultak életem eseményei.
 
Júniusban. 7 és fél év után összekötöttük életünket párommal, de erről már beszámoltam, de örömmel értesítelek arról,hogy több mint 6 évpróbálkozás után augusztusban teljesen természetes úton megfogant pici lányunk, akinek érkezését nagy-nagy szeretettel és várakozással kísérjük május elejéig.

Millió puszi és ölelés!

MM.”
2014. augusztus 15.
 
„Kedves Katalin!
Egy szóval kifejezve boldog vagyok. Nem felhőtlenül, de életem egyik legszebb időszakát élem meg 14 hetes kisfiammal. Sikerült!
Hosszú út volt, de most itt van a karjaimban! (május 8-ra voltam kiírva, de Ő úgy gondolta megajándékoz engem és anyák napjára megérkezett 🙂
Nem mondhatom, hogy minden úgy alakult ahogy azt én gondoltam, de mégis olyan élményben van részem amit idáig nem ismertem!
T. Márta”

Amennyiben kérdése, véleménye van szolgáltatásainkkal kapcsolatban, küldje el üzenetét az alábbi űrlapon keresztül: