Oldal kiválasztása

Család – és rendszerállítás, Hellinger terápia

Fess önbizalomra!

Fess önbizalomra

A festős-alkotós modulnak az a céjla, hogy helyet, időt és teret biztosítson az AvVENTURIN Stúdió keretein belül a fesztelen alkotáshoz. Mindegy, hogy ki milyen adottságokkal érkezik, igyekszünk belőle kihozni a lehető legjobbat és a lehető legtöbbet. Nem cél semmiféle művészeti ág képzése, itt csupán a jó hangulatról és a sikerélmény megszerzéséről szól az alkotó együttlétünk!
 
A leginkább használt technikánk az akril festék, amellyel számtalan egyedi alkotást hozhatunk létre. Akár absztrakt, akár táj, akár emberábrázolás a téma, megpróbáljuk közösen kihozni a sikerélményt mindenkiből. Segédeszköz használata megengedett, legyen az indigó, vonalzó, körző, vagy előre gyártott sablonhoz való igazodás.
 

Akinek kedve van, az alkotási folyamat végén egy kis önelemzést is készíthetünk a már végleges alkotásokról. Gyönyörködni pedig a műveinkben kötelező!

Fontos tudnivaló

Akrilt elsősorban a jó kezelhetősége, gyors száradása, vizes bázisa miatt alkalmazunk. Mivel az AvVENTURIN Stúdió egy családias irodalakásként van berendezve, nincs felékszülve az egészségre ártalmas anyagok, vegyszerek és oldószerek kezelésére. Így pl. az olajfestékes technikát nem tudjuk a helyszínen megoldani.

Kép, vagy alkotás tárolása a bejefejezés után már nem lehetséges, sajnos tárolásra alkalmas hely nem áll a rendelkezésre. Mindenkinek el kell vinnie az alkotásait. Aki mégis nálunk hagyja, annak a képeit 14 nap türelmi idő után non-profit szervezeteknek ajándékozzuk.

Az Önbizalom festéseken való részvétel díja alkalmanként egységesen 6.000,- Ft, amelyről kérésre számlát állítunk ki. Ez a hely biztosítását és az alapanyag költségekhez való hozzájárulást tartalmazza. Aki azonban két órán túl is marad, alkalmanként pontosan tudja mit várhat, és ez milyen kötelezettségekkel járhat a számára.

A Fess Önbizalomra programon nincs képzés, és nem művészettárápia, csupán instrukciókat hallhat-láthat minden résztvevő ahhoz, hogy kellő alapokat szerezhessen a saját sikerélménye megéléséhez. Segítünk a tapasztalatainkkal, az anyaghasználattal, és a példamutatással, lelkesedésünkkel.

Fontos tudni, hogy a hely befogadó képessége korlátozott, így egy alkalmon maximum 3 fő tud részt venni. Így sem a helyhiány, sem a figyelem hiánya nem okozhat problémát.

Időpont

Helyszín

Téma

Előre foglalt időpontok alapján

AvVENTURIN Stúdió Budapest VII. Jósika utca 29. Akril festés szabadon választott témában

A további időpontokat – amint kitűzésre – kerülnek, folyamatosan itt találja meg az elkövetkező alkalmakhoz.

Kérem, hogy ha részt szeretne venni, mielőbb jelezze az alábbi elérhetőségeken, mert sokszor az időpontok úgy telnek be az előjelentkezések alapán, hogy azokat már meghirdetni sem kell.

e-mail címünk: info@avventurin.hu

telefonszámunk: + 36 30 209 4878

SMS-ben visszahívást is kérhet!

Pénzvisszafizetési garancia: 

Amennyiben úgy gondolja az első két óra vége előtt, hogy Ön nem folytatná velünk a munkát, bátran felállhat, és minden kötelezettség nélkül maga mögött hagyhat minket. Ebben az esetben semmilyen eddig használt anyagot, eszközt, kész vagy félkész terméket nem lehet elvinni és mindenki szabadon távozhat körünkből.

Pillanatképek az eddigi alkalmakról

BEJELENTKEZÉS

A részvétel feltétele, hogy már bármilyen, Az AvVENTURIN Stúdió szervezésében megrendezett programon valaki részt vegyen, vagy kifejezetten ajánlásra érkezzen  (ügyfél vagy partneri ajánlással).

Ha családállításon, vagy sorselezmésen valaki találkozott velem, tetszett a stílusom és amit ott látott, akkor már van egy közös alap az inspirációhoz.

Ha Ön már járt nálam, szeretettel várom bejelentkezését az alábbi űrlapon: