Oldal kiválasztása

Ez csapda!

– Hogyan ismerje fel a tévutakat a fejlődése útján?

Online előadás időpontja:

2024. április 18.(szerda) 19:00

 

Fedezze fel az ezotéria rejtelmeit és tudatosítsa magában a fejlődés útját!

 Az „Ezotéria csapdái” online előadásunkon megismerheti azokat a tévutakat, melyeken könnyen el lehet tévedni a szellemi fejlődés útján.  Segítek, hogyan ismerheti fel ezeket a csapdákat és hogyan léphet tovább a helyes úton. Ne hagyja, hogy az ezotéria útvesztőiben elveszve csak keressen, kattintson a jegyvásárlás gombra!

Érezte már, hogy az ezotéria útvesztőiben eltéved? Kétségek között bolyong, és nem tudja, merre vezet az igazi fejlődés útja? Ne aggódjon, segítek Önnek! Az „Ez csapda!” online előadásunkon felfedezheti azokat a tévutakat, melyek az ezoterikus világban gyakran felbukkannak. Vajon milyen jelek mutatják, hogy eltévedt? Hogyan ismerheti fel ezeket a csapdákat? És legfontosabb kérdés: hogyan léphet tovább a helyes úton? Csatlakozzon, és találjon válaszokat ezekre a kérdésekre!

Miért érdemes részt vennie?

1. Fejlessze önismeretét: Az előadás során megtanulhatja felismerni azokat a tényezőket és jeleket, melyek segítenek abban, hogy tisztábban lásson az ezotéria útvesztőiben.

2. Tudatosítsa céljait: Segítségemmel meghatározhatja, milyen irányba szeretne haladni az ezotériában, és hogyan érheti el ezeket a célokat.

3. Kapcsolatépítés: Találkozzunk virtuálisan és beszélgessen olyan emberekkel, akik hasonlóan érdeklődnek az ezotériával kapcsolatban, mint Ön.

Ne hagyja ki ezt az izgalmas és tanulságos előadást! Kattintson a jegyvásárlás gombra most!